vineri, 10 octombrie 2014

Cufarul cu premii

Dragii mei!

 Noi ne-am  propus ca pe langa hrana sufletului sa aducem in casa voastra si ceva din cufarul nostru care are nu numai dedicatii . Asadar, in fiecare emisune vom avea un proverb si o ghicitoare.
Astept raspunsurile la ghicitoare prin sms si prin mesaj in casuta de mesaje de pe Facebook(nume complet, nr telefon si adresa).
Castigatorul premiului va fi desemnat prin tragere la sorti saptamanal.
Cu drag,

Cufarul cu premii

Multumim sponsorilor emisiunii!
Carte si Cd ce fac parte din o colecţie tezaur realizată de Marioara Murărescu, oferite de catre Cresa Mea
Excepţionala serie cuprinde un număr de opt volume a 40 de pagini însoțite de câte un CD audio. Interpreții, precum și melodiile de pe CD, reprezintă o selecție de autor, realizată de binecunoscuta promotoare a cântecului popular românesc și realizatoare a emisiunii de televiziune Tezaur Folcloric, Marioara Murărescu. Tot Marioara Murărescu este și autoarea textelor fiecărui volum.

Fiecare carte este bogat ilustrată (15–20 de fotografii), unele dintre fotografii fiind adevărate documente de epocă (unele inedite sau, oricum, mai puțin cunoscute, obținute prin amabila colaborare a moștenitorilor respectivilor interpreți). Fiecare CD (cu durata medie de 65 de minute) reprezintă o antologie a celor mai valoroase cântece din repertoriul interpreților.
Setul de colecţie cuprinde volumele: Maria Latăreţu, Ion Cristoreanu, Ioana Radu, Drăgan Muntean, Elena Roizen, Valeria Peter Predescu, Florica Ungur, Maria Răchiteanu Voicescu.

„Vă invit să uitaţi de doruri şi de dureri, să vă opriţi o clipă şi să ascultaţi... Vă vor ajuta, din vremi şi peste vremi, oameni pentru care cantecul a fost viaţa lor, a fost crezul lor şi modul lor de a spune unei lumi întregi << te iubesc>>.” Marioara Murărescu

Un delicios cozonac cu nuca si rahat (900 gr) oferit de catre SC ECOPAN SRL.

Va multumim!

Niciun comentariu:

:)

:)